Gulerodsruller med blue cheese creme
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/a05cefc56d53432c99613696536edf0d.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
½ dl cremefraiche
50 g flødeost
50 g himmelblå eller anden mild blåskimmelost
2 dr. tabasco
Salt og peber
50 g rugbrød
2 store gulerødder
Rør cremefraichen glat med flødeosten og smuldr blåskimmelosten. Rør blåskimmelosten i cremefraicheblandingen med en gaffel til en let grynet dressing og smag til med tabasco, salt og peber. Skær rugbrødet i tynde skiver og rist dem i ovnen ved 120° i 8 min., til de er sprøde. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en kartoffelskræller. Smør blue cheese cremen ud på gulerodsstrimlerne og rul dem sammen. Stil rullerne på højkant og pynt med ristet rugbrød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kartoffelpizza med blå ost og revet ost
Ostegratineret aubergine
Rodfrugtchips med paprika og aioli
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop