150 g abrikoser
125 g mel
1 tsk. bagepulver
125 g rørsukker
125 g blødt smør
2 æg
2 spsk. mælk
100 g flormelis
1 spsk. citronsaft
1 tsk. grøn frugtfarve
100 g marcipan
25 g flormelis
1 tsk. gul frugtfarve
Blancher abrikoserne, pil skindet af og skær frugtkødet i små tern.
Bland mel, bagepulver og sukker og rør smør, æg og mælk i. Vend abrikosternene i dejen og fyld dem i 12 muffinsforme. Bag kagerne ved 180° i 25 min. og lad dem afkøle lidt.
Bland flormelis, citronsaft og grøn frugtfarve til en glat glasur og ælt marcipanen med flormelis og gul frugtfarve. Rul marcipanen ud i 3 mm tykkelse og udstik blomster med en udstikker.
Kom grøn glasur på muffinsene og sæt en eller flere blomster på hver.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Jordbær-nøddekage
Popcake muffins og gaver
Chokoladekager med mascarponecreme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)