Opskrifter
Hjemmerørt remoulade
Søndag, 23. januar 2011af Redaktion
Hjemmelavet remoulade er en sikker vinder, der er nem at lave, og den kan fint holde sig et par uger i en egnet beholder på køl
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/eda6cd9cada44678b268a9a5dba9ad4a.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk. hvidvinseddike
1½ dl koldpresset rapsolie
1 tsk. dijonsennep
2 tsk. sukker
½ tsk. salt
½ tsk. gurkemeje
1 knsp. peber
150 g pickles
2 spsk. kapers
2 spsk. persille
Rør æggeblommen med eddike og pisk olien i lidt efter lidt til en tyk mayonnaise. Tilsæt sennep, sukker, salt, gurkemeje og peber og lad pickles og kapers dryppe godt af i en sigte. Hak pickles, persille og kapers fint, rør det i mayonnaiseblandingen og smag remouladen til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fiskefilet med pommes frites
Birkespaneret fiskefilet med rissalat
Selleri-remoulade
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)