Fiskefilet med sommergrønt
Opskrift på fiskefilet med sommergrønt
(4 pers.)
8 rødspættefileter
800 g små kartofler
400 g rødløg
2 spsk. olivenolie
2½ spsk. citronsaft
2 bdt. grønne asparges
250 g cherrytomater
1½ dl cremefraiche
2 spsk. kapers
20 g smør
Panering:
Lidt groft mel
Salt og peber
2 citroner
Prøv også: Fiskefilet med remouladesovs
Sådan laver du fiskefilet med sommergrønt
Kog kartoflerne i 20 min.
Skær løgene i både og kog dem med kartoflerne de sidste 2 min. Dræn for vand og bland kartofler og løg med olie og citronsaft.
Kog aspargesene i 2 min. Bland tomater og asparges med kartofler og løg.
Rør cremefraichen med kapers.
Anret grønsagerne som en bund på hver tallerken.
Vend fiskene i lidt mel, salt og peber og steg dem i smør 2-3 min. på hver side ved høj varme. Læg dem ovenpå grøntsagerne og kom dressing over. Giv citronbåde til.
Prøv også: Birkespaneret fiskefilet med rissalat