Opskrifter

Fiskefilet med sommergrønt

Tirsdag, 23. juni 2015af Helle Brønnum Carlsen | Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Sprød og saftig fiskefilet på en bund af grønne asparges, cherrytomater, rødløg og små kartofler - det er lækker sommermad!

Opskrift på fiskefilet med sommergrønt

(4 pers.)
8 rødspættefileter
800 g små kartofler
400 g rødløg
2 spsk. olivenolie
2½ spsk. citronsaft
2 bdt. grønne asparges
250 g cherrytomater
1½ dl cremefraiche
2 spsk. kapers
20 g smør

Panering:
Lidt groft mel
Salt og peber
2 citroner

Prøv også: Fiskefilet med remouladesovs

Sådan laver du fiskefilet med sommergrønt

Kog kartoflerne i 20 min.

Skær løgene i både og kog dem med kartoflerne de sidste 2 min. Dræn for vand og bland kartofler og løg med olie og citronsaft.

Kog aspargesene i 2 min. Bland tomater og asparges med kartofler og løg.

Rør cremefraichen med kapers.

Anret grønsagerne som en bund på hver tallerken.

Vend fiskene i lidt mel, salt og peber og steg dem i smør 2-3 min. på hver side ved høj varme. Læg dem ovenpå grøntsagerne og kom dressing over. Giv citronbåde til.

Prøv også: Birkespaneret fiskefilet med rissalat