Sjove børneretter: Farspindsvinet Snøfte
Opskrift på farspindsvinet Snøfte
(4 pers.)
1 lille løg
250 g hakket oksekød
250 g hakket skinkekød
1½ dl rasp
1½ dl mælk
1 æg
Salt og peber
200 g cocktailpølser
2 sorte oliven
2 dl bouillon
1 salathoved
Fremgangsmåde
Pil og riv løget groft og ælt det med kød, rasp, mælk, æg, salt og peber. Form farsen som en pindsvinekrop. Læg den i en lille bradepande på bagepapir. Stop cocktailpølserne halvt ned i pindsvinet som pigge. Sæt 2 sorte oliven på som øjne. Hæld bouillon ved og steg pindsvinet i 45 min. ved 180°. Hæld skyen fra og si den. Den kan bruges som sovs, hvis du serverer kartofler eller ris til pindsvinet. Skyl salaten og bred den ud på et fad som græs. Læg pindsvinet på salaten og servér.
I tillægget får du også opskrifter på Kylle og Rylle i karry, frugtdesserten Klaus Klovn, gulerodskage forklædt som klovnefisken Marlin og mange flere...