Peach melba Pavlova
6 æggehvider
1 knsp. salt
350 g sukker
1 spsk. fintrevet, usprøjtet appelsinskal
2 ferskner
1 spsk. flormelis
150 g fromage frais
75 g cremefraiche 38%
150 g hindbær
Citronmelisse
Pisk æggehviderne stive med saltet og bland sukkeret med den revne appelsinskal.
Pisk sukkerblandingen i hviderne lidt ad gangen og pisk, til hviderne er seje og skinnende, ca. 3 min. Fordel hviderne i en 26 cm cirkel på en plade beklædt med bagepapir og lav en lille fordybning fra midten og ud, så der dannes en form for kant.
Bag marengsen ved 120° i 2 timer, sluk og lad den afkøle i ovnen.
Blancher fersknerne i kogende vand og pil skallen af. Fjern stenene og blend frugtkødet sammen med flormelis, fromage frais og cremefraiche.
Vend halvdelen af hindbærrene i ferskencremen og fordel den over den kolde marengs.
Pynt med resten af hindbærrene og citronmelisse og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DEKORATIVE KAGER
Dekorer dine kager med den funktionelle sprøjtepose i 100% silikone fra SilikomArt. Kan købes for 149 kr. i Familie Journals shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Rabarbertiramisu
Grillet rabarberdessert
Hvid chokolademousse med friske bær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)