Opskrifter
Claus Holms opskrift på brændte mandler i airfryer
Onsdag, 27. november 2024Opskrift af Claus Holm. Video: Jesper Sunesen
Når man laver brændte mandler på panden, skal man konstant holde øje med dem, og det tager lang tid. Derfor er det meget nemmere at tilberede dem i en airfryer.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Kokken Claus Holm giver os sine bedste tip til at lave julemad i airfryer. Her får du opskriften på brændte mandler, der er hurtige at lave og smager skønt.
I videoen i toppen af artiklen kan du se, hvordan Claus Holm laver brændte mandler i airfryer.
20 min
2 personer
Brændte mandler i airfryer
200 gram mandler
2 dl sukker
¾ dl vand
Sådan gør du
- Kom mandler, sukker og vand i en skål, der kan tåle høje temperaturer.
- Sæt skålen ned i airfryeren og giv blandingen 20 minutter ved 200 grader. Måske skal mandlerne have lidt mere, hvis du gerne vil have et tykt sukkerlag på dem.
- Hæld de klistrede mandler ud på et stykke bagepapir og lad dem sætte sig lidt. Så stivner sukkerlagen på mandlerne.
- Drys dem evt. med lidt lakridspulver – det er Claus Holms favorit − eller kardemomme eller kanel.
Opskrifter
Claus Holms bedste tip til julemad i airfryer
Artikler
Claus Holm om julemaden: Sådan skaber jeg den perfekte juleaften