Opskrifter

Claus Holms opskrift på brændte mandler i airfryer

Onsdag, 27. november 2024Opskrift af Claus Holm. Video: Jesper Sunesen
Når man laver brændte mandler på panden, skal man konstant holde øje med dem, og det tager lang tid. Derfor er det meget nemmere at tilberede dem i en airfryer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kokken Claus Holm giver os sine bedste tip til at lave julemad i airfryer. Her får du opskriften på brændte mandler, der er hurtige at lave og smager skønt.

I videoen i toppen af artiklen kan du se, hvordan Claus Holm laver brændte mandler i airfryer.

20 min
2 personer
Brændte mandler i airfryer
200 gram mandler
2 dl sukker
¾ dl vand

Sådan gør du

  1. Kom mandler, sukker og vand i en skål, der kan tåle høje temperaturer.
  2. Sæt skålen ned i airfryeren og giv blandingen 20 minutter ved 200 grader. Måske skal mandlerne have lidt mere, hvis du gerne vil have et tykt sukkerlag på dem.
  3. Hæld de klistrede mandler ud på et stykke bagepapir og lad dem sætte sig lidt. Så stivner sukkerlagen på mandlerne.
  4. Drys dem evt. med lidt lakridspulver – det er Claus Holms favorit − eller kardemomme eller kanel.