DDV-opskrift: Sesamlaks med citrussalat
15 g sesamfrø
1 tsk. stødt spidskommen (kan udelades)
Salt og peber
1 tsk. plantemargarine til stegning
170 g laksefilet
½ appelsin
½ grapefrugt
½ citron
100 g agurk
100 g bladselleri
Rucolasalat
15 g citron-olivenolie
Bland sesamfrø, spidskommen, salt og peber sammen og kom det på en tallerken. Vend laksen heri. Varm en lille pande op med fedtstoffet og steg laksen, til den er tilpas gennemstegt.
Skræl citrusfrugterne og skær fileter ud af dem. Pres saften af hinderne og pisk den sammen med olie. Skær agurk og bladselleri i tynde stave og vend dem i frugten sammen med rucolasalat og olie. Server den stegte laks med salaten til.
TIP
- Laksen kan også bages i ovnen.
- I Familie Journal får du hver uge to lækre opskrifter på slankemad, lavet efter De Danske Vægtkonsulenters principper.
Slankeopskrift: Inge Kauffeldt
Slankende og velsmagende opskrifter...
Toastbrød med sennepstun og jordbærsoftice
Læs mere om Familie Journals vægttabsklub