Kyllinge-rejesalat med kokosdressing
(4-5 pers.)
2 store kyllingefileter el. 1 rest kogt el. stegt kylling på ca. 400 g
1 snackpeber
½ canteloupmelon
150 g store rejer
1 rød chili (spansk peber)
Saft af ½ citron
Salt og peber
Et par håndfulde lucernespirer
Dressing
1 dl kokosmælk
1 spsk. mangochutney
Kog fileterne 15 min. i vand med salt og lidt citronsaft. Køles af og skæres i strimler. Skær pebrerne i strimler. Skræl melonen og skær den i tynde både. Flæk chilien og skær den i små tern. Bland alt i en skål og vend det rundt med citronsaft, salt og peber. Varm kokosmælken og pisk chutney i. Hæld det over salaten. Server med godt brød eller flute.
Hjemmelavet kryddersalt er nemt at lave, det kræver blot nogle timer udbredt i solen eller i varmluftovn ved lav temperatur ca. 30-50° for at tørre. Saltet skal være helt tørt, ellers klumper det.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv også...
Tarteletter med høns i asparges
Fyldte kyllingebryststykker med skinke
Lun kyllingeleverpostej
Hjemmelavet kyllingesalat