Svinemørbrad med nudler og kokos
Ingredienser til svinemørbrad med nudler og kokos:
(4 pers.)
1 svinemørbrad
1 spsk. olie
2 spsk. grøn karrypasta
1 fennikel
250 g asparges-broccoli
200 g ægnudler
7 dl kokosmælk (2 dåser)
2 spsk. oystersauce
150 g sukkerærter
3 forårsløg
50 g cashewnødder
Prøv også: Ovnbagt kylling tikka masala
Fremgangsmåde:
Skær mørbraden i tern og svits den i olien sammen med karrypastaen.
Skær fenniklen i tynde både og kom dem i gryden sammen med broccoli, nudler, kokosmælk og oystersauce.
Læg låg på, bring retten i kog og lad den simre over lav varme i 4 min., rør et par gange under tilberedningen.
Vend ærter og snittet forårsløg i retten og giv den yderligere 1 min. under låg.
Smag til med oystersauce og servér retten med grofthakkede cashewnødder.
Se også: Rispande med æg og grøntsager