Grøntsagssuppe med kartofler, bacon og kødboller

Ingredienser til grøntsagssuppe:
(2 pers.)
125 g bacon i tern
1 bagekartoffel
1-2 pastinakker
1 l bouillon
2 gulerødder
1 porre
1 stilk bladselleri
150 g små kødboller
Tilbehør:
Groft brød
Prøv også: Jordskoksuppe med skalddyrsspyd
Fremgangsmåde:
Rist baconen sprød på panden og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Skræl kartoffel og pastinakker og skær dem i små tern.
Kom dem i en gryde med bouillon og lad dem koge 10 min.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
Snit porre og bladselleri.
Kom grøntsagerne i suppen og kog endnu 5 min.
Kom kødboller og bacon ved og varm det godt igennem.
Smag til med salt og peber og servér med groft brød.
Se også: Grønkålsuppe med røget flæsk