Spaghetti carbonara
(2 pers.)
20 min.
250 g spaghetti
25 g smør
125 g pancetta el. god røget bacon
2 pasteuriserede æg
1 dl fløde 9%
2 spsk. friskrevet pecorinoost
½ tsk. salt
Peber fra kværn
Kog spaghettien i rigeligt letsaltet vand til den er al dente og lad den dryppe af i en sigte. Skær pancettaen i små tern og rist dem sprøde i smørret. Pisk æg og fløde sammen og rør pecorino og salt i. Vend pastaen med pancettaen på panden og tilsæt æggeblandingen. Vend rundt i pastaen, til æggeblandingen begynder at sætte sig. Server straks med friskkværnet peber og brød.
Madopskrift: Kristina Miechels
Klik her, hvis du vil prøve flere klassiske retter...
Prøv mere med spaghetti...
Spaghetti med ærter og courgetter
Spaghetti med hjemmelavet ketchup
Spaghetti bolognese