Mørbradbøffer med svampe og bacon
Ingredienser til mørbradbøffer med svampe og bacon:
(2 pers.)
1 lille svinemørbrad
2 tsk. paprika
Salt og peber
½ dl hvedemel
Smør til stegning
100 g bacon i tern
200 g champignoner, østershatte el.lign.
2 dl madlavningsfløde 18%
2 dl ris
Prøv også: Mørbradbøffer med rødkål og tørrede frugter
Fremgangsmåde:
Kog risene som anvist på emballagen.
Skær mørbraden i tykke skiver og vend dem i en blanding af 1 tsk. paprika, salt, peber og mel.
Steg baconternene sprøde og læg dem til side.
Brun mørbradbøfferne på begge sider, kom svampe og resten af paprikaen ved og steg endnu et par minutter.
Tilsæt fløde og lad det simre 3-4 min.
Smag til med ekstra paprika, salt og peber.
Drys med bacon og servér med ris.
Se også: Lynstroganoff med kartoffelmos