Opskrifter
Chokolademuffins med flødeskum
Lørdag, 9. februar 2019Af All Over Media.
Haps! Disse chokolademuffins er da bare lige til at sætte tænderne i. Med piskefløde og nougat på toppen er de næsten uimodståelige...
Ingredienser til chokolademuffins:
(Ca. 15 stk.)
175 g smør
100 g mørk chokolade
2 æg
2 ½ dl sukker
2 tsk. vaniljesukker
Et nip salt
Ca. 90 g hvedemel
Pynt:
2 dl piskefløde
Nougat
Prøv også: Muffins med Nutella-frosting
Fremgangsmåde:
Smelt smørret.
Hak chokoladen og rør den ud i det smeltede smør.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Bland vaniljesukker, salt, mel og chokoladeblandingen og vend det i æggesnapsen.
Fordel dejen i muffinsformene, de skal fyldes ¾ op med dej.
Bag dem ved 200° nederst i ovnen i ca. 18 min. Afkøl kagerne på rist.
Servér muffinsene med flødeskum og høvlet nougat.
Se også: Hasselnødde-kaffekage