Opskrifter

Hotdogs med kylling og grillede løg

Fredag, 12. juli 2024Af Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft
Perfekt til både hverdag og festlige sammenkomster, vil disse hotdogs med kylling og grillede løg hurtigt blive en favorit ved middagsbordet.
1 t og 20 min
4 personer
Hotdogs med kylling og grillede løg
2 små rødløg
1 tsk. salt
1 spsk. hvid balsamicoeddike
2 små salatløg
300 g kyllingeinderfilet
Salt og peber
4 brioche pølsebrød
200 g kimchi
½ bakke karse

Fremgangsmåde:

  1. Pil rødløgene, og skær dem i tynde skiver.
  2. Bland rødløg, salt og eddike i en pose.
  3. Luk posen, og ryst den godt. Lad løgene trække i mindst 1 time og gerne længere.
  4. Halvér salatløgene.
  5. Grill løgene på skærefladen, til de er næsten helt møre.
  6. Fjern det yderste lag, og skær toppen af dem.
  7. Del løgene i ringe.
  8. Grill kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte.
  9. Krydr med salt og peber.
  10. Lun brødene på grillen.
  11. Flæk brødene.
  12. Fyld dem med kylling, kimchi og de to slags løg.
  13. Pynt brødene med karse, og servér straks.