Livshistorier
Min svigerfamilie reddede mit ægteskab
(2 portioner)
250 g kalkunkød
1 spsk. olivenolie
½ tsk. karry
Salt og peber
1 spsk. citronsaft
200 g savojkål eller sommerkål
2 blad selleri
0.75 dl græsk yoghurt, 2%
1 tsk. sennep
1 stk. rødløg
1 stk. æble
4 stk. bambus grillspid
Kalkunspid: Skær kalkunkødet i terninger på 2x2 cm. Rør en marinade af olivenolie, karry, salt og peber, bland marinaden med kalkunkødet - lad kødet trække mindst 10 min. i køleskab. Skræl løg og del det i kvarte. Sæt skiftevis kalkunkød og løg på spiddene. Steg spiddene på en godt varm grill ca. 10 min - til de er brune og gennemstegte.
Salaten: Del æblerne i kvarte, skær kernehuset ud og skær æblerne i mindre stykker. Læg æblestykkerne i en skål og bland dem med citronsaft. Tilsæt snittet kål og snittet bladselleri. Rør en dressing af yoghurt, sennep, salt og peber. Rør dressingen i salaten
Tip: Det er en fordel at lægge spiddene i vand ca. 30 min før tilberedning - så brænder de ikke under stegningen. Kan serveres med fersken chutney.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 338 kcal/1416 kJ
Fedt: 11 g
Kulhydrater: 22 g
Protein: 35 g
Kostfibre: 4 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Grillet kotelet med lun linsesalat
Kalkunsnitsel med gulerødder og sukkerærter i limesmør
Grillstegt forel med porrecreme
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)