Opskrifter
Skøn sommer-forret: Hvide asparges med æggedressing og kapers
Lørdag, 5. maj 2012Opdateret 14. aprilaf Helle Brønnum Carlsen
Her får du opskriften på en super forret med friske, hvide asparges. De hvide asparges er serveret med æg og kapers.

15 min
4 personer
Hvide asparges med æggedressing
500 g hvide, friske asparges
4 æg
1 hakket skalotteløg
1 bundt kørvel
2 spsk. kapers
1 spsk. mild hvidvinseddike
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Tilbehør
Flutes
Fremgangsmåde
- Skræl aspargesene og skær enderne af.
- Kog dem i letsaltet vand i 6-8 min. Lad dem dryppe tørre i et rent klæde.
- Kog æggene ca. 9 min., til de er let hårdkogte, pil og hak dem.
- Bland æggene med kapers, eddike, olie og det meste af kørvelen.
- Når aspargesene er tørre, vendes de med lidt ekstra olie og anrettes overhældt med æggedressingen og pyntes med kørvel.
- Servér med flutes.

Hovedretter
Laksesteak på pande med frisk smørsovs på kapers og dild

Forretter & Tilbehør
Aspargessalat med grønne asparges, edamamebønner og jordbær