Opskrifter

Himmelsk kæmpesandwich

Fredag, 15. august 2008af Redaktion
10 min. (1 pers.)1 stor ciabattabolle1 spsk. fromage frais eller tyk yoghurt1 spsk. pesto2 store skiver emmentalerost150 g kogt kyllingefilet1 dl

10 min. (1 pers.)

1 stor ciabattabolle
1 spsk. fromage frais eller tyk yoghurt
1 spsk. pesto
2 store skiver emmentalerost
150 g kogt kyllingefilet
1 dl rucolasalat
2 blommetomater
1 spsk. skivede sorte oliven
1 spsk. friske basilikumblade
½ rød peberfrugt


Flæk bollen og rist den let. Smør den med yoghurt på bunden og pesto på toppen og læg den sammen med salat, skivede tomater, kø di skiver og ost. Læg sammen og spis straks, men den kan også holde i køleskabet indpakket i plast.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen