Grøn pastaglæde
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/maj/uge-20/mad/20-groen-pastaglaede-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til pastaret
(4 pers.)
1 løg
1 fed hvidløg
200 g bacon
500 g frisk spinattagliatelle
1 spsk. olivenolie
1 bdt. grønne asparges
12 cherrytomater
1 dl ærter
1 dl fløde
2 spsk. revet parmesan
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg, skær baconen i tern og svits dem i olien. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. og hæld vandet fra. Bræk den nederste ende af aspargesene og skær dem i mundrette stk. Halvér tomaterne og kom dem på panden sammen med asparges, ærter og fløde. Giv blandingen et hurtigt opkog, tilsæt parme-sanen og vend pastaen i. Servér med ekstra parmesan og evt. et stk. brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Pasta med gremolata og halvbagte tomater
Pasta med champignon a la creme
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)