Opskrifter
Nemt grovbrød
Mandag, 5. august 2013af All Over Press
Brødet får en skøn smag og er godt til pålæg og ost.
1 t og 15 min
Ingredienser
2 dl. solsikkekerner
2 dl. knuste hvedekerner
5 dl. groftmalet hvedemel
1 dl. hvedeklid
1 spsk. natron
1 spsk. salt
½ l. A38 Naturel
2 dl. mørk sirup
Fremgangsmåde
(Til 2 stk.)
- Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål, rør A38 og sirup i og rør, til dejen er jævn, men løs.
- Beklæd en form på 1,5 l. med bagepapir og kom dejen i formen.
- Bag brødet nederst i ovnen ved 175º i ca. 1 time. Det skal lyde hult, når du banker på det.
- Tag brødet ud af formen og lad det afkøle under et viskestykke.
- Brødet er bagt med natron og skal derfor ikke hæve.
Tip: Brødet kan holde sig i mindst en uge i køleskab, men er også egnet til at fryse.
Hjemmebag
Bananbrød med kardemomme