Kære Puk
Mormor kan ikke klare julemaden længere
(4 pers.)
4 kyllingebryster
1½ dl havregryn
1 tsk. karry
3 spsk. rapsolie
Salt og peber
Ærtedip
1 lille løg
2 fed hvidløg
½ spsk. olivenolie
200 g grønne ærter (frosne)
½ dl vand
½ tsk. salt
Rosenkålssalat
1 løg
1 rødløg
400 g rosenkål
½ agurk
1 gulerod
½ bundt persille
2 tsk. rapsolie
1 tsk. eddike (f.eks. æblecidereddike)
½ tsk. honning
Lidt vand
Salt og peber
Ærtedip: Skær løg og hvidløg i grove skiver. Varm olien i en gryde og vend løg og hvidløg i ca. 3 min., til de er gyldne. Tilsæt ærter, vand og salt. Kog op og tag gryden af varmen. Blend med en stavblender/blender til en tyk, jævn masse. Smag til med salt og peber og lad dippen afkøle.
Del kyllingefileterne på langs og vend dem i en blanding af havregryn og karry. Steg dem på panden i olien, til de er gyldne og gennemstegte. Drys med salt og peber.
Rosenkålssalat: Pil løget og skær det i tynde skiver. Skær rosenkålene i både og blancher dem i kogende vand 1-2 min. og skyl dem i koldt vand bagefter. Skær agurken i skiver. Riv guleroden i lange tynde strimler. Rør olie-eddike-honningdressingen sammen med salt, peber og lidt vand. Bland salaten og hæld dressingen over og pynt med persille.
Server ærtedippen til salaten og kyllingefileterne.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 2249 kJ/538 kcal
Protein: 37 g
Kulhydrater: 33 g
Fedt: 25 g
Kostfibre: 9 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Grydestegt kylling med agurkesalat
Fetagratineret kylling
Kyllingesalat med kål og limedressing
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)