Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
(4 portioner)
400 g kogt el. stegt kyllingekød
300 g spidskål, savojkål el. kinakål
1 bdt. forårsløg
125 g sukkerærter
½ potte koriander el. basilikum
2 fed hvidløg
2 spsk. olie
1 lime
1 tsk. sukker
Salt og peber
Evt. 4 fuldkornspitabrød
TIP
Lav en stor portion af kyllingesalaten, så har du frokost til to dage.
Riv eller skær kyllingekødet i passende stykker. Snit kålen fint, skær forårsløg i tynde skiver og del evt. sukkerærterne. Pluk bladene af koriander/basilikum og hak. Pisk dressingen sammen af knust hvidløg, olie og 2 spsk. limesaft og smag den til med salt og peber.
Vend dressingen i salaten og drys med hakket krydderurt. Fyld evt. kyllingesalaten i grove pitabrød og tag dem med på farten.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 417 kcal/1746 kJ
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 44 g
Protein: 32 g
Kostfibre: 7 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kogt kylling med peberrodssovs
Kyllingefrikadeller med marinerede grønsager
Kyllingerulle med hummus
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)