DDV-opskrift: Glaskål-kastaniesalat med feta
125 g glaskål
25 g skalotteløg
75 g tilberedte kastanier (findes på dåse)
15 g hasselnødder
Bredbladet persille
50 g blandede salatblade
50 g feta (maks. 45+)
1 spsk. balsamicoeddike
15 g olie
Salt og peber
Skræl og striml glaskålen. Hak skalotteløget fint og del kastanierne og nødderne lidt. Hak også persillen. Bland det hele sammen med salatblade og smuldr fetaen over. Fordel balsamicoeddike og olie over salaten. Krydr med lidt salt og peber og vend salaten rundt.
Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Flere opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Røget kylling med avocadosalat
Kidneybønnesalat med majs
Røget laks med æble-rødbedesalat