Gulerødder med parmesan og honningdressing
(6 pers.)
500 g gulerødder
50 g parmesanost
1 bdt. koriander
4 spsk. små, sorte oliven
Honningdressing
1 spsk. honning
2 spsk. æble-eddike
6 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
TIP
Dressingen kan blandes sammen i god tid, men vent gerne med at hælde den over salaten til umiddelbart før, den skal serveres. Så vil den præsentere sig mest frisk og indbydende.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker på skrå. Læg dem på et fad. Høvl parmesanen i fine spåner (brug f.eks. en skrællekniv) og drys dem over gulerødderne. Pynt med korianderblade og oliven.
Honningdressing: Rør honning, æbleeddike og olivenolie sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber. Hæld dressingen over salaten og server.
Madopskrift: Marie Melchior
Find flere opskrifter her...
Balsamicosyltede rødbeder
Salat med stegte æbler og gedeost
Laksesalat