Opskrifter

Frugter på spyd med grillet marcipan

Søndag, 5. juli 2009af Redaktion
Frisk og sød dessert

(4 pers.)

100 g rå marcipan
1 pære el. æble
1 tyk skive frisk ananas el. melon
2 kiwi
2 blommer el. friske
abrikoser
1-2 spsk. akaciehonning
½ l is
Evt. chokoladesauce

Skær frugterne i store tern, så saften ikke forsvinder. Skær bananen i 8 stykker. Kiwierne skrælles og deles i kvarte. Blommerne (el. abrikoserne) deles også i kvarte. Sæt det hele på 4 fugtige træspyd. Læg spyddene direkte på grillen eller evt. i en folie-grillbakke, og grill 3-4 min. på hver side. Riv marcipan over spyddene og server dem med en kugle is og lidt mere akaciehonning eller chokoladesauce.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Flere lækre desserter...
Ferskenparfait med jordbær
Italiensk valnøddekage med ananas og blåbær
Midsommertærte