Nem gløgg
Det skal du bruge til Toves gløgg:
3 l rødvin (4 fl.)
600 g sukker
2 stk. hel kanel
8 nelliker
3 usprøjtede citroner
100 g rosiner
100 g mandelsplitter
Prøv ogå: Hvid gløgg
Sådan laver du gløggen
Varm rødvinen op med sukker, kanel, nelliker og revet citronskal til lige under kogepunktet og rør, til sukkeret er opløst.
Tag gryden af varmen og lad det trække i en times tid.
Pres saften af citronerne og kom den i gløggen.
Varm gløggen op med rosiner og mandler og servér.
Køb tillæg med lækkert juleknas & bagNåede du ikke at få fingre i Familie Journals tillæg fyldt med dejligt juleknas og bag? Så kan du i stedet købe tillægget som PDF i Familie Journals webshop. Lad duften af hjemmebag sprede sig, så er julehyggen sikret!
Hvert tillæg koster kun 20,-