(Ca. 20 stk.)
200 g smør
5 æg
3½ dl sukker
1 revet æble
1 usprøjtet citron
2 dl hvedemel
1½ tsk. bagepulver
200 g kokosmel
Pynt
Kokosflager
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps og kom smørret i. Riv æblet og kom det i sammen med citronsaft og skal. Bland hvedemel, kokos og bagepulver og vend det forsigtigt i æggesnapsen. Kom dejen i en beklædt bradepande på 20 x 30 cm. Bag kagen nederst i ovnen ved 175° i 35-40 min. Afkøl kagen i formen og drys kokosflager over.
Bageopskrift: All Over Press
SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG
De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Æbledrømme med kokos
Honningkage
Mormors abrikosgifler
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...