Æbledrømme med kokos
2 æg
150 g sukker
125 g mel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
½ dl mælk
25 g smør
2 æbler
Glasur
40 g smør
65 g kokosmel
90 g brun farin
2 spsk. mælk
Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt mel blandet med bagepulver og vaniljesukker. Lun mælk og smør og vend det i dejen. Riv æblerne på den grove side af rivejernet og vend dem i dejen. Hæld dejen i små kokotter eller muffinsforme og bag dem midt i ovnen ved 200° i 20 min. Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en gryde og bring det i kog under omrøring. Fordel glasuren på de forbagte kager og bag dem færdig ved 225° i 10 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mormors abrikosgifler
Æbletærte med chokolademarengs
Appelsinkage
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)