(4 pers.)
1 dåse tun i olie
4 tomater
2 forårsløg
100 g hummus
½ dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
Salt, peber
1 dl hakket persille, mynte og basilikum
Tilbehør
Rugbrød el. flute
Hæld olien fra tunen og del den i grove stykker. Skær tomaterne i skiver og snit løgene. Læg det portionsvis på tallerkener. Bland hummus med yoghurt og hvidløg og smag til med salt og peber. Vend urterne i. Læg en klat på hver portion og server resten til.
Hummus er mosede kikærter tilsat lidt tahin (sesampasta). Til hjemmelavet hummus blendes en dåse kikærter, tilsættes tahin eller sesamolie og lidt yoghurt.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Salat med tun og rabarber
Pasta niçoise
Tundip
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)