Opskrifter

Broccolipasta

Onsdag, 24. september 2008af Redaktion
200 g pasta600 g broccoliSalt og peber4 æg1 dl mælk10 g blødt smør50 g fast blå ost, som kan rivesKog pastaen. Skær broccolien i små stykker og kom

200 g pasta
600 g broccoli
Salt og peber
4 æg
1 dl mælk
10 g blødt smør
50 g fast blå ost, som kan rives

Kog pastaen. Skær broccolien i små stykker og kom dem i pastavandet, når der er 4-5 min. tilbage af kogetiden. Pisk æg og mælk sammen i en slip let-gryde og kom smørret i. Varm forsigtigt til en cremet æggeblanding. Smag til med ost, salt og peber. Hæld pastaen i sigte. Server i dybe tallerkner med ostesaucen over.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Foto: Jette M. Vesterager