Opskrifter

Hvidløgssuppe

Torsdag, 26. august 2010af Redaktion
Cremet og mild i smagen

(4 pers.)
2 hele hvidløg
2 skalotteløg
1 spsk. smør
5 stilke persille
5 dl hønsebouillon
1 tsk. salt
Peber
1 dl fløde 9%
2 rødløg
1 spsk. mel
5 dl olie

Pil løg og hvidløg og skær dem i mindre stykker. Sauter løgene i smørret, uden at de tager farve, og tilsæt persillen. Hæld bouillonen ved, og lad suppen småsimre i 10 min. under låg. Blend suppen med en stavblender og tilsæt fløden. Giv suppen et opkog og smag til med salt og peber. Skær rødløgene i skiver og vend dem i melet. Varm olien op, til den syder om spidsen af en tandstik, og steg løgene, til de er gyldne og sprøde. Server suppen med de sprøde løg og et godt stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter på supper...
Suppe med fjordrejer
Cremet gulerodssuppe
Agurke-ærtesuppe