Opskrifter

Juleboller

Mandag, 3. december 2012af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Henriette Pedersen fra Frøstrup. Se hendes opskrift på chokoboller her

Ingredienser til juleboller

(10 stk.)

25 g gær
1 dl lunken vand
3 spsk. ahornsirup
2 dl yoghurt
50 g mandler
1 tsk. salt
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt kanel
1 æg
450 g hvedemel
Æg til pensling

ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?

Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook

Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet sammen med ahornsirup og yoghurt. Hak mandlerne og tilsæt dem sammen med krydderier og æg. Rør hvedemelet i lidt efter lidt, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning i 30 min. Form dejen til 10 boller og lad dem efterhæve på en plade beklædt med bagepapir i 30 min. Pensl bollerne med æg og bag dem ved 180° i 20 min.

Opskrift: Henriette Pedersen

I gang med julekonfekten

Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...