Juleboller
Ingredienser til juleboller
(10 stk.)
25 g gær
1 dl lunken vand
3 spsk. ahornsirup
2 dl yoghurt
50 g mandler
1 tsk. salt
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt kanel
1 æg
450 g hvedemel
Æg til pensling
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet sammen med ahornsirup og yoghurt. Hak mandlerne og tilsæt dem sammen med krydderier og æg. Rør hvedemelet i lidt efter lidt, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning i 30 min. Form dejen til 10 boller og lad dem efterhæve på en plade beklædt med bagepapir i 30 min. Pensl bollerne med æg og bag dem ved 180° i 20 min.
Opskrift: Henriette Pedersen
I gang med julekonfekten
Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...