Opskrifter

Shata – stærk chilisovs

Fredag, 16. marts 2012af Redaktion
En traditionel stærk chilisovs fra det mellemøstlige køkken, der egner sig rigtig godt som ekstra krydring af pitabrød, pizza og sandwich

12 små, tørrede chili
3 spsk. tomatpuré
1 tsk. kanel
1 tsk. salt
3 spsk. olivenolie

Knus chilierne og bland dem med tomatpuré, kanel, salt og olivenolie og lad den trække på køl i mindst et par timer, gerne flere dage.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Chili-hotsauce
Æblegelé med chili
7-krydderier








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)