Opskrifter
Shata – stærk chilisovs
Fredag, 16. marts 2012af Redaktion
En traditionel stærk chilisovs fra det mellemøstlige køkken, der egner sig rigtig godt som ekstra krydring af pitabrød, pizza og sandwich
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/606f44d981c5444ba60a0cfe103496f6.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
12 små, tørrede chili
3 spsk. tomatpuré
1 tsk. kanel
1 tsk. salt
3 spsk. olivenolie
Knus chilierne og bland dem med tomatpuré, kanel, salt og olivenolie og lad den trække på køl i mindst et par timer, gerne flere dage.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her
Find flere opskrifter her...
Chili-hotsauce
Æblegelé med chili
7-krydderier
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop