Pistaciesnegle med chokolade
(20 stk.)
2 dl mælk
50 g gær
150 g blødt smør
2 æg
½ tsk. stødt kardemomme
2 spsk. sukker
550 g hvedemel
100 g blødt smør
80 g sukker
150 g pistaciemasse
50 g hakket mørk chokolade
Rør gæren ud i mælken og rør smør, æg, kardemomme og sukker i. Tilsæt melet, ælt dejen sammen og lad den hæve et lunt sted i 1 time. Rør smør, sukker og pistacie godt sammen og rul dejen ud i ½ cm's tykkelse. Smør pistaciesmørret ud på dejen og rul den sammen som en roulade. Skær rouladen ud i 2 cm tykke skiver og læg dem på en bagepladen med bagepapir. Lad sneglene hæve i 15 min og bag dem ved 225° i ca. 12 min. Tag sneglene ud og drys med hakket, mørk chokolade, mens de stadig er varme.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Bær-mandelclafoutis
Blåbærsandkage
Havrecookies