(28 stk.)
75 g smør
100 g havregryn
60 g mel
45 g kokosmel
95 g rørsukker
2 spsk. gylden sirup
1 tsk. bagepulver
TIP
- Kan tilsættes 100 g grofthakket chokolade. Hvis du ikke synes, dejen hænger sammen, kan den tilsættes ½ æggehvide. Jeg prøvede begge dele. Den blev lettere at arbejde med med æggehvide, men resultatet var den samme gode, sprøde småkage uanset hvad.
Bland mel, gryn, kokos, sukker og bagepulver. Smelt smør og sirup sammen og hæld det i det tørre. Rør det til en grødmasse og lad det afkøle let. Læg skefuld store klatter på bagepapir og tryk dem let flade. Bages i forvarmet ovn ved 160° i ca. 10 min., til de er gyldne og sprøde. Tages ud, afkøles på rist og opbevares i dåse.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find andet lækkert bagværk her...
Galopgifler med marmelade
Kajkager
Rabarbermazariner