Opskrifter
Toves nemme fløderand
Onsdag, 13. marts 2013af Redaktion
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Tove Hansen, Bagsværd. Se hendes opskrift på fløderand her

Ingredienser til fløderand
5 dl mælk
1 ps. cremepulver
5 dl piskefløde
Hindbær til pynt
Fremgangsmåde
Pisk mælk og cremepulver som beskrevet på posen og stil den koldt i 30 min. Pisk fløden til skum og vend den i cremen. Kom blandingen i en randform og stil den i fryseren i mindst 2-3 timer. Vend randen ud på et fad, pynt med friske hindbær og evt. citronmelisse og servér.
Opskrift: Tove Hansen
Find flere opskrifter her...
Citronfromage
Diplomatbudding
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Jeg elsker kage
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her