![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/september/uge-37/mad/37-vegetarsandwich-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til vegetarsandwich
4 tomater
1 fed hvidløg
½ dl frisk basilikum
1 spsk. tomatpuré
1 tsk. salt
1 knsp. peber
125 g bøffelmozzarella
1 avocado
4 sandwichboller (brug evt. speltbollerne fra siden her)
Fremgangsmåde til vegetarsandwich
Blend eller hak tomater, hvidløg og basilikum fint. Rør tomatpuréen i og smag til med salt og peber. Skær mozzarella og avocado i skiver og flæk bollerne. Smør bollerne med tomatsalsaen og læg dem sammen med skiver af mozzarella og avocado og servér.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Tunmousse med avocado
Hytteostsandwich
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)