(2 pers.)
20 min. + 45 min. i gryde
2 poussiner
1 lille bundt persille
6 kviste timian
20 g smør
1 usprøjtet citron
Salt og peber
1 dl vand
1 dl piskefløde
1 bundt porrer
1 spsk. lys vineddike
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket kapers
Tilbehør
Kogte kartofler
Stop halvdelen af persillen, timian og stykker af citron i de to poussiner, drys med salt og peber og brun dem i smør i en gryde. Hæld vand ved og læg låg på gryden. Braiser de små kyllinger i ca. 45 min., til de er gennemstegte.
Hæld fløde i skyen og lad den skille let. Mens poussinerne er i gryden, renses porrer og koges i saltet vand i 6 min. Rør eddike, olie, salt, peber og hakkede kapers sammen og hæld det over de nykogte porrer. Server med kogte, pillede kartofler.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Coq au vin på kyllingefilet
Kyllingesalat med æblesauce
Kyllingeruller med salatost
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)