Pasta med citrusrejer
(2 pers.)
20 min.
300 g tigerrejer
1 pk. frisk pasta
1 hakket skalotteløg
1 spsk. olie
2 spsk. snittet citrongræs
1 hakket chili
2 fed hakkede hvidløg
2 snack-peber i strimler
1 usprøjtet citron
1 usprøjtet lime
Salt og peber
Tilbehør
Revet parmesan og brød
Pil skallen af rejerne, men lad halespidserne sidde på og fjern den sorte streng. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min. Svits løgene i olien, tilsæt citrongræs, chili og hvidløg og lad det svitse med i 2 min. Tilsæt snack-peber og rejer og giv dem yderligere 2 min. Sænk varmen og tilsæt fintrevet skal fra citrusfrugterne og saften fra limefrugten. Smag til med salt og peber, vend pastaen i og server straks.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Sommersalat med tun og pasta
Pasta med tomat og tagetes
Pasta med champignon a la creme
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)