Blød bærsymfoni
75 g ribs
125 g blåbær
175 g brombær
300 g sukker
1 stang kanel
1 lime
1 tsk. marmeladepulver
1 spsk. sukker
Rib ribsene og skyl alle bærrene godt. Kog bærrene op med sukker, kanel og saften fra limefrugten og lad det småkoge i 10 min. under låg.
Bland marmeladepulveret med sukker og rør det i bærrene. Lad marmeladen småkoge i yderligere et par min. og kom den på skoldede glas.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Godmorgenwrap
Jordbær-melonmarmelade
Yoghurt med bagte jordbær
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)