Opskrifter

Pølsegryde

Mandag, 3. november 2008af Redaktion
(6 pers.)25 min. + 40 min. i ovnen2-3 spsk. olivenolie350 g hakket løg2 hakkede gulerødder400 g bacon i tern1 kg krydret medister ell. tykke

(6 pers.)
25 min. + 40 min. i ovnen

2-3 spsk. olivenolie
350 g hakket løg
2 hakkede gulerødder
400 g bacon i tern
1 kg krydret medister ell. tykke grillpølser
2 spsk. hvedemel
2 glas rødvin
80 g tomatpure
3-4 dl bouillon
1-2 dl sorte oliven
500 g champignoner
50 g tørrede karljohansvampe udblødt i vand i 1 time
5 laurbærblade
Salt og peber


Tilbehør:
Flute

Steg løg og gulerødder i en gryde. Kom bacon og pølser i mindre stykker ved og steg i 3 min., til det er brunet. Tilsæt så mel, og når det har absorberet væden, kommes bouillon og vin ved sammen med tomatpuré, oliven og vaskede, kvarte champignoner, karljohansvampe og laurbær. Drys med lidt salt og peber, hæld det i et ildfast fad med låg og lad det småsimre i ovnen ved 200° i 40 min. Smages til og serveres med brød og evt. grøn salat.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen



Prøv også...
Vildtbøffer med blåbærsovs
Roastbeef med fondantkartofler