Aubergineruller med oksekød
(3 pers.)
20 min. + 15 min. i ovnen
3 auberginer
300 g hakket oksekød
1 æg
2 spsk. rasp
1 spsk. tomatpure
1 snackpeber
1 fed hvidløg
1 tsk. garam masala (indisk krydderblanding)
Salt og peber
3 tomater
75 g reven mozzarella
Skær auberginerne i tynde skiver på langs. Drys skiverne med salt og lad dem ligge 15 min. for at trække væsken ud. Rør kødet med æg, rasp og tomatpure. Hak snackpeber og hvidløg fint, og rør det i farsen sammen med krydderierne. Skyl aubergineskiverne og læg en skefuld fars på hver. Rul auberginerne sammen om farsen og læg dem i et ovnfast fad. Læg tomatskiver over rullerne og drys med osten. Bag rullerne i ovnen ved 200° i 15 min. og server med grøn salat.
Opskrift: Kristina Miechels