Røget hellefisk med agurk
½ agurk
1 finthakket skalotteløg
1 spsk. klippet purløg
2 tsk. koldpresset rapsolie
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. sukker
4 sk. groft rugbrød
2 spsk. flødeost med hvidløg
4 sk. røget hellefisk
Fjern kernerne og skær agurken i små tern. Bland agurk, skalotteløg, purløg, olie, eddike og sukker og lad det trække. Rist rugbrødsskiverne og smør dem med flødeosten.
Læg hellefisk og agurketern på brødet og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
PRAKTISK KOGE- OG SKYLLENET
Kog forskellige grønsager på én gang med koge- og skyllenettet fra Lékué.
Køb det for 99 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Røget laks med spinatsalat
Laksesalat
Krabberilette
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)