(6 pers.)
6 store skiver røget laks
100 g babyspinat
2 hårdkogte æg
Peberrodsdressing
1 dl piskefløde
2-3 spsk. revet peberrod
2 tsk. friskpresset citronsaft
Salt og peber
1 knivspids sukker
Pisk fløden og rør alle ingredienserne til peberrodsdressingen sammen og lad det stå i 5 min. Anret laksen på et stort fad. Skyl og tør spinaten og læg den midt på fadet. Fordel dressingen over spinaten kort før servering og drys med hakkede æg.
Server evt. hertil en Aalborg Jubilæums Akvavit eller Aalborg Dild Akvavit.
Opskriften er fra vores store frokosttillæg, som udkommer med Familie Journal mandag den 1. august
Madopskrift: Aalborg Akvavit
Mere med laks...
Varmrøget laks
med gulerodspuré
Sukkersaltet laks
med æggehak
Kold laks med
tomatmayonnaise
Rufler med
varmrøget laks
Frokostspid med
laks og wasabi
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)