Blåbærmuffins
Ingredienser til blåbærmuffins
(ca. 18 stk.)
3 æg
275 g sukker
2 tsk. mandelessens
125 g mel
1 tsk. bagepulver
125 g smeltet smør
100 g makroner
50 g chokolade
125 g blåbær
Blåbærcreme
250 g flormelis
75 g blødt smør
4 spsk. blåbærsaft
Evt. blå frugtfarve
Fremgangsmåde til blåbærmuffins
Pisk æg, sukker og mandelessens lyst. Rør mel og bagepulver i skiftevis med smørret. Knus makronerne, hak chokoladen og vend begge dele i. Fordel halvdelen af dejen i 18 muffinsforme, kom bærrene i og hæld resten af dejen over. Bag kagerne ved 200° i 15 min. og lad dem køle af. Rør flormelis, smør, saft og evt. farve til en glat creme og dekorér kagerne med den.
Bageopskrift: Jytte Petersen
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Find flere opskrifter her...
Rabarbermuffins med chokolade
Chokoladekage med blåbær og ost
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)