Ingredienser til rabarbermuffins med chokolade
(10-14 stk.)
200 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
1 usprøjtet appelsin
125 g kold marcipan
250 g mel
2 tsk. bagepulver
200 g snittede rabarber
3 spsk. sukker
75 g hvid chokolade
Pynt
Rabarberstrimler
Sukker
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook. Se mere her
Vi elsker muffins!
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.Se vores muffins her
Fremgangsmåde til rabarbermuffins med chokolade
Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Riv appelsinskal og marcipan og rør det i dejen sammen med mel og bagepulver. Fordel den i 12-14 muffinsforme. Bland rabarber, sukker og hakket chokolade og drys blandingen over dejen. Bag kagerne ved 175° på midterrillen ca. 30 min. Lad dem køle på en rist. Pynt: Skræl 1-2 rabarber tyndt med kartoffelskræller og vend strimlerne i sukker.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Rabarberkage med kardemommemarengs
Jordbærtærte med mazarinbund
Mere med rabarber
Arme riddere med
rabarber og creme
Rabarbermuffins
med chokolade
Rabarberkage med
kardemommemarengs
Rabarber-ingefærpie
Rabarbergrød
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)