Pølsehorn
(4 pers., let aftensmad eller natmad)
30 min.
8 grillpølser - krydrede
½ pakke butterdej
1 æg
1 hakket rødløg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede flåede tomater
1 spsk. sukker
Lidt chili
2-3 spsk. vineddike
Hakket frisk persille
Salat
Steg pølserne i 5 min., til de er halvstegte. Rul dejen ud og fold den om pølserne, så de pakkes helt ind. Bages ved 210° i 15-20 min., til de er gyldne. Imens laves sovsen. Kom alt undtagen persille i en kasserolle og kog i 20 min. Afkøl og smag til. Server varmt med grøn salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Klik her, hvis du vil prøve flere klassikere...
Prøv også...
Mexicanske piroger
Humus med ristet lammekød
Små lækkerier