Børnefestkager
(24 stk.)
250 g hvedemel
85 g sukker
175 g smør
2 spsk. lemon curd (sød citronsmørcreme, findes i delikatesseforretninger, bl.a. Magasins Mad & Vin)
250 g flormelis
1 spsk. jordbærglasur/gele
Kom mel, sukker og smør i en foodprocessor og blend kort. Rul dejen ud på kartoffelmel. Tryk ud med rillede forme og lav et lille hul i midten. Lægges på bagepapir og bages ved 180° i 10-12 min., til de er gyldne og sprøde. Rør lemoncurd med 1 tsk. kogende vand og kom det i flormelis. Smør på kagerne og lav striber af lyserød glasur eller gele bagefter. Drys evt. med sølv- og guldkrymmel.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Lækkerier til de små...
Børnefest med fingermad
Kanelsnegle i en særlig børnevenlig udgave