Mikrobagt marcipankage med rabarber
125 g rabarberstilke
80 g sukker
½ dl vand
Marcipandej
200 g marcipan
75 g blødt smør
2 æg
Skær rabarberne i 10 cm lange stykker og læg dem i et ovnfast fad. Kog sukker og vand op, hæld lagen over rabarberne og sæt fadet i mikroovn 10 min. ved ca. 700 watt. Riv marcipanen groft. Bland marcipan og smør og rør æggene i til en glat dej. Bred marcipandejen ud i en mellemstor smurt form eller tærtefad. Fordel rabarberne over dejen og tryk dem ned. Bag kagen ca. 12 min. ved 700 watt. Server den lun med flødeskum eller is.
Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Jordbær-hasselnøddetærte
Nem rabarberpie
Stor fragilité med rabarberfløde
Find mange flere kager og desserter med rabarber her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)