Stor fragilité med rabarberfløde
4 æggehvider
150 g flormelis
100 g mandler
Fyld
½ portion rabarberkompot (find opskriften her)
2½ dl piskefløde
Hak mandlerne, de skal ikke smuttes, og tag ca. 25 g fra til pynt. Pisk æggehviderne meget stive. Pisk flormelis i og vend dernæst mandlerne i. Fordel dejen i 2 meget velsmurte lagkageforme. Bag bundene godt 1 time ved 125°, til de slipper formen. Tag forsigtigt bundene ud af formene og lad dem køle på en bagerist. Bundene kan bages i god tid og lægges i en plastpose.
Fyld: Pisk fløden godt stiv og vend kompotten i. Læg bundene sammen med rabarberfløden og pynt med mandler.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Jordbærplanke med vaniljeis
Rabarberslush
Nem rabarberpie
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)